

Pentru a fi popular, da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste.
Volkswagen, cel mai mare producator auto din Europa, a anuntat un avans de 11% al vanzarilor in primul trimestru, la nivelul record de 1,36 milioane de masini. In timp ce situatia de pe pietele europene ramane dificila, au inregistrat crestere semnificativa in Asia si America de Nord.
Ultimele cifre anuntate de BMW prezinta o imagine similara, cu un avans de 11% al vanzarilor, la 425.528 de masini, sustinut de China si SUA.Vor sa mentina trendul cu modele noi in acest an, precum BMW Seria 6 Gran Coupe si varianta imbunatatita a BMW Seria 7.BMW vizeaza in acest an o crestere peste cea pietei, si anticipeaza noi recorduri anuale de vanzari pentru marcile sale - BMW, Mini si Rolls-Royce.Marca BMW si-a pastrat avansul fata de Audi, parte a grupului Volkswagen, cu 356.548 masini vandute in primul trimestru, in urcare cu 11%. Audi a raportat o crestere identica, la 346.100 de unitati. A treia marca dupa vanzari pe piata masinilor din segmentul premium, Mercedes-Benz, a anuntat saptamana trecuta un avans al vanzarilor de 12%, la 313.902 masini.
The 3rd letter regizat de polonezul Grzegorz Jonkajtys prezinta cum oamenii ar trai pe baza licentelor de viata . Un lucru pe care il ador la fimul asta este alternanta dintre elementele retro si cele moderne.Ea creeaza un contrast foarte placut si o atmosfera clasica.
Vizionare placuta!
Salut....am o problema interesanta de logica ca sa aveti cu ce va bate capul:))
Se spune că în vremurile de demult trăia un împărat orgolios nevoie mare. Se credea cel mai puternic și mai deștept din lume și se mânia nespus numai la gândul că ar putea exista cineva mai grozav ca el.
Și iată că, din gură în gură, ajunse zvon la urechile lui că pe undeva viețuia un înțelept foarte ager. Împăratul, vrând să se descotorosească de el, porunci ca înțeleptul să fie grabnic întemnițat și judecat pentru o pricină scornită. Fără să zăbovească prea mult, judecătorii l-au condamnat pe înțelept la moarte. Adus în fața tronului, împăratul i-a spus trufaș:
- Alege-ți singur moartea. Vrei să fii spânzurat, ori dorești să ți se taie capul?
- Nu doresc nici una, nici alta, zise înțeleptul, dar n-am încotro. Totuși, mărite împărate - continuă el - aș vrea să-mi îndeplinești, așa se obișnuiește, o ultimă dorință: să-mi aleg singur moartea. Voi rosti câteva cuvinte. Dacă le vei considera drept un adevăr, atunci să mi se taie capul; dacă, dimpotrivă, vei găsi că cele spuse exprimă un neadevăr, atunci să poruncești moartea prin ștreang.
- Mă învoiesc! zise îndată împăratul, vrând să arate celor din jur că știe să respecte ultima dorință a condamnatului.
Iar condamnatul a rostit nu mai mult decât trei cuvinte și... a scăpat cu viață! Care au fost cuvintele salvatoare?
Prima generatie de telefoane mobile (AMPS si NMT) a aparut in Japonia, in anul 1979. Dupa 12 ani, in 1991, apare generatia a doua de echipamente de telefonie mobila (GSM, CDMA si TDMA) , in Finlanda (de unde provine si Nokia, renumitul producator de telefoane mobile). Actuala generatie, a treia (3G), a aparut tot in Japonia in anul 2001. Ea include tehnologiile UMTS, CDMA2000 EV-DO si TD-SCDMA (aceasta din urma, un proiect chinez).
Transmitatorul incorporat in telefonul mobil poate transmite informatii catre antenele terestre la o distanta de maxim 13 kilometri. Pentru majoritatea telefonelor mobile, raza de actiune este situata intre valorile 8-13 kilometri.
Denumirea populara de “telefon celular” este data de forma structurii din care este alcatuita o retea de telefonie mobila. Transmitatoarele GSM sunt asezate in forma de fagure, fiecare acoperind o portiune de cativa kilometri in jurul sau.
In tarile civilizate, mai ales in orasele si zonele cu potential turistic, releele GSM (antenele) sunt camuflate, luand forme diverse, in functie de elementele mediului inconjurator. In acest mod, functionarea infrastructurii mobile este posibila fara a dauna peisajului.
Oamenii sunt obisnuiti sa recicleze din cele mai vechi timpuri. In perioadele cand resursele de materii prime se diminuau, gropile de gunoi ale oraselor antice contineau mai putine deseuri cu potential pentru reciclare (unelte, ceramica etc).
Un intreprinzator englez, Benjamin Law, a fost primul care a transformat reciclarea hainelor care nu mai puteau fi purtate in materii prime pentru noi materiale textile. Astfel, el a inventat 2 noi materiale: shoddy si mungo, bazate pe lana recuperata din haine vechi, combinata cu lana noua. In 1860, in orasul Batley, Anglia, se produceau peste 7000 de tone din acest material.
Perioadele cele mai “propice” reciclarii in masa erau cele de razboi. Germania Nazista este una dintre tarile in care rationalizarea si reciclarea au fost adoptate atat in timpul cat si in perioada pre-razboi. In special se reciclau fierul dar si alte metale rare, fibrele textile sau oasele din care se facea apoi sapun.
Japonia este una dintre tarile in care reciclarea este reglementata prin lege si general accepata de catre locuitori, mai mult decat in celelalte tari? In 2007, in Japonia s-au colectat pentru reciclare 802.036 tone de plastic, cu 429,5% mai mult decat in 2000, adica fiecare locuitor al tarii recicleaza aproximativ 6.4 kg de plastic pe an.
03/02/2013 @ 17:00:49
de catre Mamaia
veri muci
13/12/2012 @ 18:54:31
de catre anonimus
Esti genial samonit ;)...continua tot asa!
13/09/2012 @ 00:22:25
de catre done
@Anormalul
Daca eu sunt anormal.....de ce ...04/04/2012 @ 15:21:29
de catre Admin
E anormal
02/04/2012 @ 19:04:28
de catre Anormalul